Ledig idag meeeen...

Jag är ledig från jobbet i dag. Skulle just starta dagen när jag fick se vad som hänt i Bryssel. Sitter nu bänkad framför Svenska Yles livestream (som hittas här.)

Voi snälla människor, sluta döda varandra <3 

 

22.03.2016 kl. 10:59

Kent - check

Kan också lägga till Kent på keikkalistan 2016. Jag trodde jag skulle köpa biljett först på lördag men tydligen kunde man förhandsbeställa via HBL redan nu. Synd att jag inte märkte det här i morse då jag kanske skulle fått en ståplats. Nå kanske jag hinner byta ut den. 

JEE!! Nu lyssnar jag på Tigerdrottningen igen massor. Förutom den så är min favoritskiva faktiskt Kent. Den är absurd på ett bra sätt. 

17.03.2016 kl. 23:41

Och dagarna går

Älsklingar!

Har leidon så ofta. Leidon på mig själv, mitt tråkiga liv och också leidon på att jag har svårt att leva i nuet och istället slösar min tid på some och serier. Inte för att jag har mycket tid att slösa, är mest på jobbet eller träningar hela tiden känns det som.  

Det har snart gått en fjärdedel av det här året. Året som jag vid årsskiftet tillägnade min karriär! (...) Ni vill inte veta hur det har gått. Motgång efter motgång? Vilket man inte borde erkänna för man ska väl visa sig lyckad utåt. Nå, jag ska inte glömma att jag fått positiva kommentarer för mina bedrifter också, men i övrigt så känns det inte så framgångsrikt, bara tvärtom.

MEEEEEN även om karriären skulle stampa på stället under resten av året så ser jag ändå fram emot alla konserter jag har biljett till! Har ren hunnit med Angel Haze. Men har biljett till t.ex. Norlie & KKV, Håkan Hellström, Mumford and Sons, Beyonce, Rihanna, Coldplay och en musikal, Phantom of the opera. Blir bäst! 

Har mycket jag vill skriva om men tycker det känns så privat?! Kanske borde börja på en bok istället. Den skulle heta Frida (2)4 år- både störd och stirrig. 

(???) 

Och så lite sedvanliga plus på slutet! 

  • Hade årets andra fotokeikka på Nyländska Nationens årsfest! Mitt livs första årsfest, mitt livs första sillis! Synd att jag inte fick delta på annat sätt än som fotograf. Men redan det var superkul!
  • Jobb
  • Min kämppä
  • Mina kaniner <3 
  • Jag älskar att va singel!!! 
  • Mitt liv i det stora hela
  • Mina vänner! Men känns som att det är dags för flera! Frivilliga? (lol) 
  • Bil= frihet

 

16.03.2016 kl. 18:29

Jag har också sett Sånger vid randen av ett grått hav!

Vilken vecka! Otroligt bra tycker jag, i det stora hela. 

En av höjdpunkterna var teaterbesöket på Svenskis. Det här inlägget är gjort genom ett samarbete med Svenska Teatern, ett likadant som många andra bloggare har gjort nu den här veckan.

Vi blev ombedda att skriva ett blogginlägg om teaterbesöket, och inte nödvändigtvis som en recension, utan mer om upplevelsen. 

Sånger vid Randen av ett grått hav

Foto: Svenska Teatern/ Cata Portin 

 

Så hur var min upplevelse av Sånger vid randen av ett grått hav? 

Det var några "första gången" för mig. 

1. Det var första gången jag gick på teater ensam.

Vilket absolut inte var ett problem för mig, då jag brukar gå på konserter och bio ensam. I pausen var det kanske lite jobbigt att dricka sitt kaffe och stirra ut i luften. Men man har ju sin telefon som man kan bläddra lite på. 

2. Det var första gången jag var på teater mitt på dagen.

Okej nu ljuger jag. Under skoltiden var man alltid på dagen. Men sådär efter det. Men jag rekommenderar det! Jag kan tycka det är jobbigt med trängsel och folkmassor, så nu var det riktigt skönt att bara behöva dela Svenskis med ett 30-tal pensionärer. Även om dom rörde sig olidligt långsamt så är 30 stycken enklare än 120. 

3. Första gången jag såg en så multimedial föreställning.

Hmm. Stämmer kanske inte helt heller för jag har sett annat på t.ex. Hangö Teaterträff. Men det var definitivt första gången jag sett en del av pjäsen livestreamas på scenen! Eftersom jag är medianom till yrket så spanade jag en hel del på kameraarbetet. Funderade en massa på delayen (fördröjningen) och om man på nåt sätt kunde komma förbi den. Men det tror jag inte då det ändå alltid handlar om sladdar och överföring av material? 


Det jag gillade med pjäsen var att takten var långsam. Det var en hel del långa pauser och stunder som inga sade nåt utan man bara följde med vad karaktären gjorde. Det var lugnande.

Men inte bara det. Det som gjorde att långsamheten funkade var det att den kombinerades med flera skärmar där detaljer och närbilder visades samtidigt. Så även en rastlös mänska, från en smartphone-generation som jag, kunde med enkelhet hoppa med blicken runt runt runt. Utan att känna sig uttråkad av det långsamma tempot. (Tar inte ställning mot eller för det här faktumet, det är bara ett konstaterande att allt ska hända snabbt nuförtiden.) 

Det andra jag gillade var karaktärerna som bara var helt knäppa i huvudet. Jag fick känna mig normal, haha. Alla hade nån konstig fixering eller finess som gjorde dem intressanta.

Jag kände mig lite besvärad av tanken på att det är en historia om en by vid ett hav som långsamt försvinner. Det känns jobbigt eftersom jag själv är från skärgårdstrakter och landsbygden är mig väldigt kär. 

Så den är ju ingen komedi precis, men Sue Lemström får nog en alltid att dra på smilbanden ändå. 

Rekommenderar! 3/5 (minus också för dyrt kaffe!) 

28.02.2016 kl. 22:26

Årssammanfattning del 2

Det har blivit dags att presentera andra halvan av 2015. Bilderna är mobilfoton som jag, rätt slumpmässigt valt ut. Höjdpunkterna under hösten 2015 var:
 
- Blev utexaminerad från Arcada
- Fick jobb (förvisso inhopp men ändå) 
- RESAN TILL BALI & THAILAND 
- Julafton!!! 
- Flytt till egen lägenhet
 
JULI
 
I juli hade jag mycket jobb. Gjorde tv-nyheter för fullt och bodde i Vallgård. Hade smått börjat packa. Vädret var bättre. Untitled
Jag och Iddis gjorde en roadtrip till Ekenäs och Hangö. Här vid kärleksstigen. Älskar den här platsen av nån orsak. Jag dras till den. Jag blir glad av att vara där. Det ska bli min årliga tradition, att gå där. 

Untitled

Tessa var i Borgå!! Jag visade henne Näse sten och vi gick omkring i Borgås hetta. Fan somarin, kom tibak!! 

Untitled

Hängde också i Helsingfors. Ljuvliga sommarnätter!! Det är mycket lättare att hitta på saker också på vardagskvällarna, när det är ljust och varmt ute. 

 

AUGUSTI

Augusti såg väl ut som juli i stort sett. Jobb, fota bröllop, planera flytt, resa. Visst var Tomas Ledin och Måns Zelmerlöv i Borgå i augusti? Untitled

Här är Metsuri och Lurva på kontoret. ^^

Untitled

Jag och min BFF Tessa. Jag har bara känt henne i två år, men vi blev bästisar redan efter mindre än ett år. :) 

Untitled

I Österbotten hälsade vi på Tessas föräldrar och gick på Scorpions i Jakobstad. 

Untitled

Kaninerna var på sommarbete i Borgå. Väntar på sommaren och stunden då jag släpper ut kaninerna i hagen igen!! Bästa tiden! :D Mina föräldrars hjälp med kaninerna är ovärdelig. Tack!!

SEPTEMBER

I september hände mycket! Jag fick fortsätta som inhoppare på nyheterna. Min vän i Borgå fick en bebis! 

Untitledv

Mia aka Lillmisen <3 

Untitled

Jag rastade Wili. Han lade sej plötsligt platt i gräset och ville verkligen inte röra på sej. :D 

Untitled

Jag klippte håret! Har inte varit till frissan på flera år så det var ju lite extra kanske ;) Hanna har klippt mig tidigare. :D 

Untitled

Jag har flyttat! Till Stensböle! Maya kom på besök <3  Untitled

Utsikten från balkongen!  Untitled

En kaninägares shoppingkärra ser ut såhär. :D 

 

OKTOBER

Oktober, fortfarande en varm och fin månad! Otroligt! I oktober bokade jag biljetter till min Asienresa. 

Untitled

På mammas födelsedag gick vi på konsert! Peter Jöback och Helen Sjöholm i Hartwallarenan! En av årets bästa spelningar. Oj oj vad fint det var att höra alla klassiker, Fantomen på operan och Kristina från Duvemåla! 

Untitled

Jag fotade ett LJUVLIGT höstbröllop och brudparet hade verkligen beställt ett fint väder. 

Untitled

Hanna kom hem efter sin interrail i Europa, och nu väntade större utmaningar- Asienresan! Untitled

Jag har träffat Honken skitmycket under senaste året- helt bäst. Vi sökte efter övergivna hus i oktober.  Untitled

Mera Hanna :D 

 

NOVEMBER 

 

Untitled

Helt klart en selfiemånad. Här i Vanessas hiss påväg till hennes fest. Hade varit singel i två månader typ. Nu ett halvt år!!  

Untitled

Definitiv selfiemånad. Untitled

Långpromenad med Maya som var på besök! Tappade nästan bort oss i vackra skogar.  

Untitled

Var och kollade på min nya lägenhet!! :D Som finns i Eira, som ni vet.  

Untitled

Hann se sista delen av Hungerspelen på bio före jag reste iväg! 

Untitled

Här är jag och Hanna i Bangkok!! 

Untitled

Loi kratong! Vi satte sådana här i vattnet för det ska bringa oss lycka! 

Untitled

Besök på hotellet! 

Untitled

Hanna köpte en gitarr. I Canggu i Bali, right? 

Untitled

Älskade att köra moppe!!!! Jag hade köpt ett simkort i Bali och därför hade vi fungerande gps så vi fick anvisningar från PETRA ;) via hörlurarna. 

Alltså fuck jag har verkligen inte bloggat om resan.... Fast det har varit tanken hela tiden. Nu känns det som om jag glömt alltihop. Varför gör man bara inte saker direkt. :( 

Untitled

Här fick jag rida i vatten och galoppera längs stranden. Wow wow wow dream come true :D 

 

DECEMBER

Två veckor av december tillbringades på varmare breddgrader. Bali och en dag i Bangkok igen. Innan flyget gick hemåt. 

Untitled

Vintrigt värre... Här på balkongen på vårt favorithotell Bali Krisna Apartment & Villa i Seminyak. Fast vi reste en hel del runt på Bali så återvände vi alltid hit, och till Café Seminyak!!! Servitörerna lärde sig till slut vad Hanna ville ha, så hon behövde inte beställa via menyn utan de visste redan. :D <3

Untitled

Åkte till Bangkok och bodde på ett hotell i mitt favoritområde, nära de stora shopping mallarna längs Sky train-banan. Hann lite gå omkring innan jag gick och sova. Man tänker verkligen mycket när man reser själv! :D Har inga problem med det, att resa själv alltså.  Untitled

På luciadagen kom jag hem. Två veckor efter resan var underbara. Sen kom bakslaget. Allt kändes trist. Vädret, sura mänskor, kylan.

Men hann inte fundera så mycket före det var dags att flytta från Stensböle. Flytten var hemsk. Jag jobbade så mycket så jag hann inte göra allt på en dag utan på nåt vis blev det så att jag flyttade det viktigaste själv (flera lådor och väskor) under en söndag kväll/natt?! Enda gången jag hade passligt. (För tessa skulle komma hem och bo i sin kämppä). Det rekommenderas inte att göra så.

Untitled

Juletider bästa tider. Även om jag jobbade på JULAFTON och JULDAGEN. Men men.  Untitled

Ståtliga Maya får avsluta årssammafattningen. Här har vi just lekt utomhus länge.

2015 var verkligen ett händelserikt år med både glädje och sorg. Det var tiden då jag blev klar från skolan och verkligen måste växa upp och klara mig själv. Min bästa vän var på andra sidan jorden och min andra helsingforsvän bodde i Karis och i Österbotten till stor del. 

Jag led verkligen av stressen från att skriva examensarbetet. Tror att det tog hårdare på mig än vad jag först fattade. Fast jag försökte cutta bort allt annat, så har man alltid ändå andra saker att göra.

Märkte speciellt under semestern i Stockholm i juni att jag hade varit nära att stressa sönder mej. Men som tur blev ju examensarbetet klart och jag kunde ta det lite lugnare... Med nytt, krävande jobb... :D 

Nåväl. Jag önskar att 2016 blir ett lyckligt år också. <3 

23.02.2016 kl. 14:58

Kläder kläder hår hår hår

Jättemycket hej!

Jag har en dag ledigt från jobbet idag! Gjorde upp en ambitiös plan att åka och shoppa. Har faktiskt ett presentkort till Stockmann. Är i stort behov av nya byxor men herregud vad det tar emot att gå och pröva byxor... Lockar inte alls. Avskyr verkligen att shoppaaaa. Tror jag ska maila till Else och så får hon hjälpa mej igen! Snart två år sen...

Men just när jag höll på att göra mig färdig så fick jag ett mess av pappa att han är på väg till Verkkokauppa småningom. Så jag åker dit istället och skiter i kläderna ^^

Har en vecka där jag ska försöka gå och sova tidigt... Har nämligen en del morgonturer i den här turlistan. Det går ju sådär. Träffade vänner varje dag förra veckan så nu börjar kompisabstinensen komma. Men har dock skypeat lite med Honkster och textat en massa med Tessus. Har alltid viktiga saker att diskutera. 

Och hår hår hår.... Nu när solen blygsamt börjat visa sej (höll på att bli galen där ett tag) så minns jag varför jag ändå har liiiite svårt för våren... Allt damm och hår syns så tydligt. Alla kläder känns dammiga och ofräscha och det flyger pälstussar i lägenheten!? Försöker att dammsuga varannan dag och städa kaninburen åtminstone var fjärde dag. Men ändåååååå är det damm överallt.

Att se kaninhårstrån flyga omkring gör mig lite neurotisk. Märkte att jag försökte fånga dom med dammsugaren. Sally har dessutom en fällperiod på gång så hon lossar extra mycket. 

Nåväl, älskar kaninerna ändå fast dom skräpar ner. Blir bara att städa extra mycket då datorn och min säng är i samma rum. 

 

 

17.02.2016 kl. 13:13

Årssammanfattning del 1

Bättre sent än aldrig tycker jag- för här kommer min årssammanfattning av 2015!! Jag förstår att ingen orkar kolla igenom allt, inte ens jag. Men nu finns det dokumenterat i alla fall! :D 

Året 2015 var extremt innehållsrikt och händelsefyllt. Jag skrev mitt examensarbete, blev klar från skolan, reste, började på ett nytt sommarjobb där jag fick fortsätta efter sommaren, blev singel, reste i Asien. 


JANUARI

Årets första månad började otroooooligt bra. Vi kom från Kuusamo där vi spenderat nyåret i stugan och i skidbacken.

Och sen var det dags att ta tag i mitt examensarbete. Och jag förberedde mig för genom att köpa anteckningsblock och en penna.  

Jag skötte också Lurvis, och firade födelsedag. 

Bildtexterna hittas under bilderna!

Untitled Untitled

Så här skrev jag upp hur jag skulle arbeta med examensarbetet. Var inte så disciplinerad som det ser ut som, tappade snabbt farten. 

Den 8.1 firade jag min födelsedag ensam på bio. Men herregud vilken film såg jag på?? Minns ej :o Int var det Hungergames Mockingjay del 1, först då? 

Untitled

År 2015 började jag och min kompis Honken med våra gemensamma fester. I fjol hade vi två mindre. En hos honom (bild) och en hos mig. 

Untitled Untitled

Skötte tydligen om Lurvis! Och hon vaktade både kaninerna som var i sovrummet och skorna på tamburmattan. 

Untitled

I januari såg jag Linnea Henriksson och Alina Devecerski!! Blev också bjuden på shoppingdag och middag. En av årets bästa dagar. 

Untitled Untitled

Jag och kulturcirkeln gick på Edvard Munch på Didrichsens konstmuseum. Och sen blev Hanna intervjuad av radio Vega för sin Australienresa. 

Untitled  Untitled

Sista Konturmötet före jag och Satu tackade för oss. Kontur är en kulturtidskrift som kom ut med Ny Tid och som jag var redaktör för i 1,5 år (och som jag fick tack vare bloggen!!) Men sen ändrade Ny Tid sin utgivningsform och Kontur finns nu på nätet. 


FEBRUARI

I februari började stressen över examensarbete komma smygande. Jag jobbade rätt mycket på sidan om och började ha svårt att koncentrera mig på allt. Jag fick en praktikplats på Marthaförbundet där jag fotade, filmade, skrev artiklar till tidningen och klippte Youtubevideor. 

Jag frilansade också som fotograf och fick fota speciellt för Studentbladet. 

Untitled  Untitled

Min syster Hanna hade penkkis i skolan, och jag fotade Gudrun Schyman! 

Untitled

Och resultatet.. 

Untitled

Här hade vi inspelningar för Honkens examensarbete. Det blir en interaktiv historia som ska finnas på nätet osv. Blir helt sjukt bra.  

Untitled Untitled

Hälsade på i Borgå där Hanna jobbade på Stefans café. Och Marthaförbundets kontor. 

Untitled Untitled

Det här var min födisfest som vi hade i sällskapsrummet i mitt hus i Vallgård. Här är mina fina fina Borgåvänner <3333

Untitled

Och här är Tessbert och jag och testar baren Loose. Det här var före min födisfest tror jag. 


MARS

Och så kom mars, som i princip var en upprepning av februari. Jobbade mycket vid sidan av examensarbetsskrivande så jag kände mig stressad. 

Untitled Untitled

Spelade en massa Hay Day och hälsade på donnan Dolly hos Lissu. Dolly<3 

Untitled  Untitled

Påskkaninerna!! Untitled

Frilansade på KSF Media! Fast jag inte hade tänkt jobba så mycket mera så kunde jag inte tacka nej till detta. Gillar tidningsarbete så mycket! *Blickar tillbaka till sommarjobbet på Östra Nyland sommaren 2013*

Untitled Untitled

Fota valpar <3 <3 Dollys valpar. Och bli hämtad av Honken och Tessa, minns ej vart vi var på väg. Untitled

Här var jag och Honken på Kameramässan. Rasse står bakom mej tror jag! Fy fan vad man är blek och matt i mars.. :D Untitled

Kaffe med Iddis!! Dras alltid till läskande lemonader och croissanter. Minns att den här drickan smakade blad! 


APRIL

I april drog jag bort ALLT annat jobb än examensarbete. Random umgänge med kompisar också. Det låter ju hemskt och plågsamt, men det var det enda sättet för mig att bli klar med mitt arbete. :D Hade helgerna fria dock. 

Men jag sparade mig till en sak.... Resan till de österrikiska alperna!! 

Untitled Untitled

Råkade ut för öroninflammation dagarna före, men det gick bra att flyga sen ändå! 

Untitled

Två dagar var molnigare och kalla, men den sista dagen i Kitzsteinhorn.. Otroligt. Tänkte gråta och dö på grund av vackert. Är ju dock ingen skidare av rang så jag höll mig helst till de blåa backarna. 

Untitled

Vi var ju och hälsa på Tony! Björnen var också med :) 

Untitled

Väl hemma så köpte jag en motivationspresent till mig själv. Hunger Games-strumpor :) 


MAJ

Untitled

Laddar upp inför Egilgalan 2015!!! 

Untitled

Friendssssss! 

Untitled

Slash för tredje gången i mitt liv! For ensam på keikka- första gången i mitt liv? 

Untitled

HRD flyttade sina träningar till Bunkern! 

Untitled

Hjälpte Eva Lingon att filma Gung i Kajutan med X3M. 

Untitled Untitled

Studentbladet pärm och Ratataträff på KSF. 

Untitled

Presentation av mitt examensarbete!!! Tänk att jag nu var klar med det! Untitled

Promenader i vackert majväder <3 


JUNI 

Juni var en händelserik månad! Jag blev klar från skolan, åkte till Sverige, började sommarjobbet, började med bröllopssäsongen osv osv. Vädret var väl dåligt mest hela tiden och jag led av stressefterdyningar av examensarbetet. Men var glad för nya jobbet. 

Untitled

Provinssi 2015! 

Untitled Untitled

Sverige med Rasmus. Vi gick på fotografiska och chillade på Rosen...lunden? Gården? Skriver alltid fel. 

Untitled

Lullson Lulle Lulla 

Untitled

Efter, nej före? Provinssi så firade vi missommar i Vasas skärgård. :) Visst var det i Vasa?  Untitled

Som sagt så inleddes bröllopssäsongen ooooh!! Untitled

Så här ser det ut i TV-nyttstudion.

Untitled

På min första tv-keikka! Superglad! 

Untitled

Och jag blev klar från skolan!!!! Firade med att gå ut och äta.

Märkte nu att jag saknar bilder på familjen, kaninerna, Maya och andra vänner. Men det är ändå de viktigaste bitarna i mitt liv <3 

11.02.2016 kl. 15:34

När Hanna var hemma

Jaha, här sitter lilla jag och lever livet. 

Eller försöker i alla fall. En stor del av tiden är jag rastlös och stressad samtidigt. Jag försöker jonglera jobb/vänner/träning/familj/annat(foto,blogg(lol)) men det är ju skitsvårt! Hur gör folk med barn? Ok jag har två kaniner så dom tar påriktit många timmar i veckan. Men ändå. 

Okej, sen tänker jag tillbaka och märker att jag gör hur sjukt roliga grejer som helst, träffar vänner nästan varje dag, de dagar som jag inte tränar. 

Och nu har jag många morgonturer inprickade i arbetslistorna så jag textade till mina närmaste vänner (i Hesa) att "jag kommer inte kunna ses så mycket på kvällarna för jag måste gå och sova tidigt." 

Men bra att jag varnar dem i förväg, gjorde samma sak för exakt ett år sen då jag skrev på examensarbetet. Men hade sen ständigt dåligt samvete för att jag inte kunde ses eller hitta på nåt kul. 

Untitled

Här sitter jag och har fiilis. Fredagsfiilisen växte ju längre jag satt på övertid. 

Untitled

Och på söndag var mamma, pappa och Maya här och hämtade hit mitt specialbeställda matbord!!!!!!! Första möbeln jag känner mer än "okej" för. <3 

.....

Hanna var ju här förrförra veckan (tänk att det gått så länge!) Hon kom från Asien på söndag och åkte på fredag till Brasilien! Jag hämtade och förde henne till flygfältet men hade inte mycket mer tid med henne än så. Varje gång jag nu tänker på Hanna längre än 1 minut så blir jag ledsen. Saknar henne så mycket :( 

Men hon har ett stort äventyr på gång och jag är glad för hennes skull OCH för att hon hunnit blogga mer nu igen. :D Hon har just varit i Rio de Janeiro på världens största karneval!! 

HÄR hittar ni hennes fantastiska blogg. 

Min syster alltså. 19 år och har ren rest till fler länder än de flesta vuxna. Själv tänker man på resor varje dag.... Sparar pengar....

Untitled

Här i Borgå med Maya och stranden <3 <3 

Untitled

Och här åkte hon iväg igen. 

Men i slutet av april kommer hon hem och sen blir det en dunderfest med film- och bildvisning och god mat och musik hoppas jag. :) 

Nu är klockan ren mycket. Jag har inte Hannas talang och kan skriva inlägg på tio minuter. Själv behöver jag mera tid. 

10.02.2016 kl. 22:12

Stadsbon

Som ni minns var jag var lite tveksam till att flytta in till stan (=Helsingfors centrum) i december... Jag har bott i Vallgård, Vik och Majstad. Och senast i Kivikko, som ligger utanför stan, typ på landet

UntitledLullu på besök <3  Untitled

Min havsutsikt och blommor.  Untitled

Sally och Sigge älskar nya hemmet <3 

Det tar ju en tid att anpassa sig till förändringar. Men NU älskar jag att bo här. Jag älskar kämppän och läget. Jag bor ju inte helt i centrum utan det är 1,5-2 kilometer till riktiga mittpunkten. Men det är bara bra, för det jag minst av allt vill ha är mycket trafik. Här i Eira är det lugnt. (Förutom alla lastbilar som kör förbi mig till Ärtholmen för att dumpa snö) 

Jag älskar att jag har haft mycket vänner på besök (hände aldrig i Kivikko som är 40 minuters resa från stan). Och jag älskar att jag (som ogillar att shoppa), går 100 meter till Fida och på 10 minuter hittar min outfit till Harry Pottermaskeraden på lördag. :D Om jag inte skulla ha hittat kläder i Fidan, skulle jag gått till nån av de tiotals(?) andra loppisar som finns inom 2 kilometers radie. Sjukt nice! 

Lite fix saknas ännu här, typ matbordet (men det kommer snart!), gardiner (ops) och tavlor och andra smågrejer. Men jag längtar efter våren och sommaren i Eira. <3

28.01.2016 kl. 15:32

 

Maj 6

Hej, jag är Frida! Jag är en av dem som nästan vrider nacken ur led när jag får syn på en hundvalp gå på gatan. Fridas Djurblogg handlar främst om djuren som finns i mitt liv. Jag har två kaniner- drottningen Sally och energiknippen Sigge. De bor med mig i Helsingfors. Hos mina föräldrar i Borgå finns Golden Retrievern Maya som hatar agility. I bloggen skriver jag om det som händer i mitt liv. Jag är 23 år, utbildad medianom och jag älskar Roller Derby.

Alla bilder tillhör och är tagna av mig om inte annat står skrivet. Om ni vill låna en bild, hänvisa till bloggen.

Kommentarer är ytterst välkomna, jag svarar på alla!

Untitled

Arkiv:
Historien om Sally: 1, 2, 3
Den bästa av hundar: Maya

Untitled

Maya, 6 år

Kontakt:
fridasdjurblogg at gmail.com

Twitter
Flickr

Sally i sängen 2

Sally, 4 år

IMG_1493

Sigge, 1 år

 

Bloggtips: 

Amanda i Underlandet
Anna/ Projekt Ines
Anne
Biffen
Carita
Charlotte
Duellen

Emma
Emma Sophia
Fredrika
Koltrast
Julie
Karin
Kashmi
Kvalificerat nonsens
Mamma/ Helen
Olivia
Púpú von BunBuns
Satu
Vanessa
Vilhelmina
Wonderland

Bloggkommentatorerna
Emelie&Tobbe
HanaPee
Jonna Jinton
Spiderchick